Gerookte eendenborstsalade met honingvinaigrette

INGREDIENTEN

  • 250 gr gerookte eendenborstfilet
  • 250 gr gemengde sla
  • 100 gr veldsla
  • 2 appelen
  • 200 gr maïs
  • sap van 1/2 citroen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 eetlepel vloeibare honing
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Salades

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de sla, zwier de slablaadjes droog en snijd ze in grove stukken.
  2. Schil de appelen, snijd ze in blokjes van ongeveer 1 cm en besprenkel ze met het citroensap.
  3. Meng de olijfolie met de balsamicoazijn en de honing en breng op smaak met peper en zout.
  4. Meng de maïs en de appelblokjes onder de slastukjes en verdeel deze over 4 borden.
  5. Snijd de eendenborstfilet in dunne reepjes.
  6. Giet de honingvinaigrette over de salade en schik er enkele reepjes eendenborstfilet op.

Gepost door Jessi


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
eend, gerookt, borst, sla, salade, mais, ma´s Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: