Warm: blini's met kwarteleitjes en Spaanse peper

INGREDIENTEN

  • 4 blini's
  • 4 kwarteleieren
  • 1 zachte Spaanse peper
  • 1 takje dille 
  • 1 eetlepel boter    
  • (versgemalen) peper en zout     
      
     

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was het takje dille en laat het uitlekken. 
  2. Warm de blini's op volgens de aanwijzingen op de verpakking  (in de oven of in een pan).
  3. Verhit intussen de boter in een pan, breek de kwarteleieren en bak ze als spiegeleieren.
  4. Kruid met peper en zout.
  5. Was de zachte peper en verwijder het steeltje en de zaadlijst.
  6. Snijd de peper in fijne rondjes.
  7. Beleg alle blini's met een kwartelei, werk af met een pimentrondje en een stukje dille.
  8. Serveer onmiddellijk.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
blini, piment, peper, kwartelei Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: