Warm: champignonspiesje met escargots

INGREDIENTEN

  • 8 escargots
  • 4 grote champignons 
  • 20 gr boter
  • 2 takjes verse munt
  • 1 theelepel venkelzaadjes
  • (versgemalen) peper en zout 
  • 4 tandenstokers

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Maak de champignons schoon. 
  2. Was de muntblaadjes en hak ze fijn.
  3. Verhit de helft van de boter in een pan en bak hier de champignons gedurende ongveer 10 minuten mooi bruin in.
  4. Verhit de andere helft van de boter in een andere pan, voeg de fijngehakte munt en de venkelzaadjes toe.
  5. Voeg de uitgelekte escargots toe wanneer de boter gesmolten is en laat deze gedurende 5 minuten garen.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Rijg telkens 2 escargots aan een tandenstoker ens teek deze in een champignon.
  8. Serveer onmiddellijk.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
escargots, venkel, champignon Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: