Warm: crostini's met olijventapenade

INGREDIENTEN

  • 1 wit stokbrood
  • 150 gr zwarte olijven (uitgelekt, zonder pit)
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 eetlepel verse, fijngehakte peterselie
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Doe alle ingrediënten voor de tapenade in de keukenblender en pureer alles fijn.
  2. Breng de tapenade op smaak met peper en zout.
  3. Snijd het stokbrood in sneetjes van ongeveer 2 cm en bak de sneetjes langs beide kanten mooi bruin onder de grill.
  4. Besmeer de crostini's met de tapenade en serveer onmiddellijk.

Gepost door Karen


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
olijf, olijven, tapenade, stokbrood, crostini, bruschetta Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: