Warm: crostini's met groene pesto

INGREDIENTEN

  • 1 wit stokbrood
  • 2 teentjes knoflook
  • 30 gr pijnboompitten
  • 5 gr parmezaanse kaas (geraspt)
  • 1,25 dl olijfolie
  • 1 bosje verse basilicum

 

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Doe de basilicumblaadjes, de pijnboompitjes, de kaas en de look in de keukenblender en pureer het tot er een mooi glad mengsel ontstaat.
  2. Meng er de olijfolie onder.
  3. Snijd het stokbrood in sneetjes van ongeveer 2 cm en bak de sneetjes langs beide kanten mooi bruin onder de grill.
  4. Besmeer de crostini's met de pesto en serveer onmiddellijk.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
pesto, crostini, broodje, bruschetta, panini Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: