Warm: garnaalspiesjes met bacon

INGREDIENTEN

  • 12 sneetjes bacon (dun gesneden)
  • 12 gepelde scampi
  • sap van een halve citroen
  • 1 eetlepel boter
  • (versgemalen) peper
  • 12 tandenstokers

 

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Wikkel rond elke scampi een sneetje bacon en prik er een (geweekte) tandenstoker door.
  2. Verhit de boter in een pan en bak de spiesjes hierin mooi gaar.
  3. Laat de spiesjes even uitlekken op keukenpapier en schik ze op een serveerschotel.
  4. Sprenkel er een beetje citroensap over, kruid met versgemalen peper en serveer onmiddellijk.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
scampi, spies, brochette, bacon, spek Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: