Warm: lepelhapje met scampi in een tomatensausje

INGREDIENTEN

  • 12 gepelde scampi
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 1 eetlepel boter
  • 2 dl room
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel currypoeder

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verhit de boter in een pan en bak hierin de scampi langs beide kanten mooi roze.
  2. Kruid met het paprikapoeder.
  3. Neem de pan van het vuur, neem de scampi eruit en glaceer de pan met de ketchup en de room.
  4. Voeg er het currypoeder bij en roer het geheel tot er een gladde saus ontstaat.
  5. Verwarm de saus nog gedurende een minuut op een laag vuurtje onder voortdurend roeren.
  6. Schik telkens een scampi in elke lepel en giet er een beetje saus over.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
scampi, tomatensaus, ketchup, lepelhapje Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: