Warm: mozarellabolletjes, gepaneerd

INGREDIENTEN

  • 150 gr mozarellabolletjes
  • 100 gr bloem
  • 1 eiwit
  • 100 gr paneermeel
  • 2 eetlepels Italiaanse kruidenmix
  • tandenstokers

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 6 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Dep de mozzarellabolletjes goed droog met keukenpapier.
  2. Klop het eiwit los in een soebord. Doe de bloem en het paneermeel ook in aparte soepborden.
  3. Wentel de kaasbolletjes achtereenvolgens door de bloem, het eiwit en het paneermeel.
  4. Verwarm de friteuse voor op 175 °C en laat de mozarellabolletjes hierin mooi goudbruin bakken. Let er wel op dat de kaas niet smelt of uitloopt.
  5. Kruid de bolletjes met de kruidenmix, doorprik ze met tandenstokers en serveer onmiddellijk.

Gepost door Sarah


 

REACTIES :

Geschreven door Tom Van Dyck op 20/4/2009


zeer lekker!



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
mozarella, kruiden, italiaans, frituren, paneren, gepaneerd, gefrituurd Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: