Asperge lasagne

INGREDIENTEN

  • 750 gr asperges
  • 12 lasagnevellen
  • 200 gr plakjes achterham
  • culinaire room
  • peterselie
  • peper
  • geraspte kaas
  • verse parmezaanse kaas
  • Ingrediënten béchamelsaus:
    • 80 gr boter
    • 80 gr bloem
    • 1,5 l melk
    • peper en zout
    • nootmuskaat 

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor tot 200°C.
  2. Maak de asperges schoon, snijd ze in kleine stukjes en kook ze gaar.
  3. Maak de béchamelsaus gereed.
  4. Voeg de peterselie en de aspergestukjes toe aan de béchamelsaus.
  5. Vet de overschotel in.
  6. Bedek de bodem met weinig saus.
  7. Bedek verder met 4 lasagnevellen, ham, aspergesaus, 4 lasagnevellen, ham, restant aspergesaus, 4 lasagnevellen, rest van de ham.
  8. Meng de overgebleven culinaire room met 100 gr geraspte kaas en giet dit over de schotel.
  9. Strooi nog verse geraspte parmezaanse kaas.
  10. Dek de schotel af met aluminiumfolie en plaats deze 20 minuten in de oven.
  11. Verwijder de aluminiumfolie en laat de lasagne nog 10 min goudbruin kleuren.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Asperge lasagne, lasagne, asperge, béchamelsaus, lasagnevel, vellen, culinaire room, peterselie, nootmuskaat, peper Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: