Tagliatelle met scampi

INGREDIENTEN

  • 500 gr scampi
  • 1 pak tagliatelle
  • 1 teentje look
  • cayennepeper
  • zwarte peper
  • olijfolie
  • 1 glas witte wijn
  • 200 ml room
  • sojasaus

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Visrecepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Ontdooi de scampi door ze even in koud water te dompelen.
  2. Verwijder het zwart darmkanaaltje en dep ze droog
  3. Verhit 1 eetlepel olijfolie in de wok.
  4. Voeg de scampi toe en kruid ze met 1 geplet teentje look, cayennepeper en zwarte peper.
  5. Bak ze kort en hevig aan.
  6. Haal de scampi uit de pan en giet de wijn in de pan.
  7. Voeg de room toe en laat even inkoken tot sausdikte.
  8. Breng op smaak met sojasaus.
  9. Plaats de scampi terug in de pan met saus.
  10. Kook de tagliatelle al dente en voeg ze toe aan het geheel.

Gepost door Andre


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
scampi, tagliatelle, look, cayennepeper, vis, sojasaus Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: