Zuringsoep

INGREDIENTEN

  • 500 g zuring
  • 40 gram vetstof
  • 2 à 3 ajuinen
  • 4 bouillonblokjes
  • 1,5 liter water
  • peper en zout
  • eventueel 200 ml room

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Soepen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Was de zuring, laat goed uitdruipen of droog met de slazwierder.
  2. Snijd de ajuin en zuring in kleine stukjes.
  3. Smelt de vetstof in een kom.
  4. Voeg er de zuring en de ajuin aan toe en stoof dit gedurende een drietal minuten.
  5. Breng het water met de bouillonblokje aan de kook mix alles.
  6. Kruid af met peper en zout.
  7. Voeg eventueel room toe.

Gepost door Wim Develtere


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
zuring, slazwierder, soep, vetstof, ajuin, bouillonblokje Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: