Pasta al forno

INGREDIENTEN

  • 500 g bruine bospaddenstoelen
  • 1 courgette
  • 250 gr mascarpone
  • 1 bol verse knoflook
  • verse bladpeterselie
  • Alpro soya Bakken & Braden
  • 75 gr parmezaanse kaas
  • 500 g pasta rigatoni
  • Ooijfolie
  • 1 koffielepel kippenbouillon
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Pasta recepten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de champignons en de courgette fijn en bak ze enkele minuten aan in een beetje olijfolie en Alpro soya Bakken & Braden. Voeg kippenbouillon toe.
  2. Snijd de look in 2.
  3. Haal het middelste eruit en bak deze mee aan voor de smaak.
  4. Kook de pasta al dente in gezouten water.
  5. Giet af, maar spoel niet onder water.
  6. Voeg de groentjes vervolgens toe aan de pasta.
  7. Voeg er dan de mascarpone aan toe en roer zodat hij goed smelt.
  8. Doe dit in een ovenschotel, overstrooi het geheel met de Parmezaanse kaas en zet het onder de grill gedurende 15 minuten op 180° C.
    Werk af met de bladpeterselie

Gepost door Jos Verstraeten


 

REACTIES :

Geschreven door michael van troys op 02/12/2009


een goed recept maar het is geen gerecht dat ik zelf zou klaar maken men vriend arne zou het wel eens klaarmaken voor jullie



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
bospaddenstoelen, mascarpone, pasta, parmezaanse kaas, grill Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: