Koud : Zalmmousse

INGREDIENTEN

  • 250 gr zalm
  • 125 cl room
  • 1 eetlepel witte wijn
  • 1 gelatineblaadje
  • paprikapoeder
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Kook de zalm in visbouillon.
  2. Laat de zalm afkoelen.
  3. Klop de room op.
  4. Plaats de zalm en de room in de blender/keukenrobot.
  5. Voeg de kruiden en wijn toe.
  6. Bereid het gelatineblaadje volgens de gebruiksaanwijziging op de verpakking.
  7. Laat de mousse opstijven in de koelkast.


 

REACTIES :

Geschreven door fermke bruise op 24/2/2010


waar kan je die gelatineblaatjes vinden?



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
zalm, visbouillon, blender, mousse Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: