Portugese soep

INGREDIENTEN

  • 1/2 kg uien
  • 250 gr wortelen
  • 4 witte selderstelen
  • 4 preistelen (het witte gedeelte)
  • 75 gr margarine
  • 140 gr tomatenpuree
  • 3,5 l blanke fonds of water met bouillonblokjes
  • 250 gr aardappelen
  • 75 gr rijst
  • 500 gr tomaten
  • peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 60 minuten

AANTAL PERSONEN : 8 personen

RUBRIEK : Soepen

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Snijd de uien, wortelen, witte selder en prei fijn en stoof deze aan in boter.
  2. Voeg tomatenpuree toe en bevochtig met blanke fonds of water.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Wanneer de soep kookt, de aardappelen toevoegen en verder laten gaar worden.
    Dit wordt toegevoegd zodat de soep gaat binden.
  5. Kook de rijst gaar.
  6. Snijd de tomaten in kleine blokjes.
  7. Mix het geheel en giet het door een puntzeef.
  8. Voeg de tomaten en rijst toe aan de soep.


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
Portugese soep,uien, wortelen, witte selder, prei, aardappelen, rijst , tomaat, tomaten Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: