Warm en koud: meloen (gegrild) in gandaham

INGREDIENTEN

  • 1 kleine gekoelde meloen
  • 6 schijfjes gandaham

BEREIDINGSTIJD : < 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 2 personen

RUBRIEK : Voorgerechten

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de ovengrill voor op 220°C.
  2. Snijd de meloen doormidden en schep er de pitjes uit.
  3. Snijd de meloen in 6 stukken en schil deze vervolgens.
  4. Wikkel de stukken meloen voorzichtig in de schijfjes ham.
  5. Zet de stukken onder een zeer hete grill, zodat de ham knapperig en warm wordt en de meloen koud blijft.

 


 

REACTIES :

Geen reacties

JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
meloen, gandaham Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: