Warm: champignons gevuld met spinazie en kaas

INGREDIENTEN

  • 250 gr (grote) champignons (250 gr)
  • 150 gr diepvriesspinazie à la crème
  • 50 gr feta
  • 25 gr pijnboompitten
  • 75 gr geraspte oude kaas
  • 1 ei
  • (versgemalen) peper en zout

BEREIDINGSTIJD : 30 minuten

AANTAL PERSONEN : 4 personen

RUBRIEK : Aperitiefhapjes

 

JOUW BEOORDELING

Geef hier je beoordeling:







 

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Snij de stelen uit de champignons en hak ze fijn.
  3. Laat de spinazie ontdooien (in de magnetron).
  4. Snijd de feta in stukjes.
  5. Meng de gehakte stelen met de feta en de pijnboompitten door de spinazie.
  6. Klop het ei in een kom met een vork los en meng deze ook door de spinazie.
  7. Maak op smaak met peper en zout.
  8. Vul de champignons met het mengsel en verdeel de geraspte kaas erover.
  9. Zet de champignons in een licht ingevette ovenschaal en gaar ze ongeveer 15 minuten in de oven.

Bron: www.groentenenfruit.nl


 

REACTIES :

Geschreven door Rianne doeterniettoe op 13/2/2010


Hoe kun je de champions nou vullen als je ze aan het begin van het recept fijn hebt gehakt?



Geschreven door Kookkroniek  op 17/2/2010


Je moet enkel de stelen fijnhakken, niet de volledige champignon.



JOUW REACTIE

E-mail adres:


Voornaam:


Achternaam:


Commentaar:


 

Webdesign & Hosting by Data-Art

Zoek op een woord:
grote champignons, diepvriesspinazie à la crème, feta, pijnboompitten, oude kaas, ei, peper en zout Webdesign by Data-Art. Koken kroniek eten recepten gerechten online kookboek kooksite traiteur keuken pasta voorgerechten vlees groenten aardappelen rijst culinaire tips lekker aroma smaak drinken wijn aperitief gezond dieetvoeding dieet vegetarisme vegetarisch julien wok chef kok keukenhulp
 SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

  Email: